Ieder mens ervaart regelmatig stress, Stress en vermoeidheid kan een oorzaak zijn voor gespannen spieren. Wanneer uw spieren gemasseerd worden stimuleert dit uw doorbloeding en zorgt het ervoor dat afvalstoffen die zich opgehoopt hebben, dus ook in de spieren worden afgevoerd. Hierdoor wordt de spierspanning verlaagd. Stress hoeft niet altijd de reden te zijn voor een massage. Ontspanning is ook en goede reden om een massage te ondergaan.

Gewoon even tijd voor jezelf is al een cadeautje.

Behandeling bestaat uit:

Een heerlijke gezichts, decolleté en nek massage. Zowel voor lichaam als geest is het ondergaan van een massage een aanrader. Wij zorgen ervoor dat u ontspannen weer naar huis gaat.

Behandeling bestaat uit:

Een heerlijke gezichts, decolleté, nek en arm massage. Zowel voor lichaam als geest is het ondergaan van een massage een aanrader. Wij zorgen ervoor dat u ontspannen weer naar huis gaat.

Behandeling bestaat uit:

Een heerlijke rug massage met warme etherische oliën. Zowel voor lichaam als geest is het ondergaan van een massage een aanrader. Wij zorgen ervoor dat u ontspannen weer naar huis gaat.

Behandeling bestaat uit:

Een heerlijke rug massage met warme etherische oliën en een masker. Zowel voor lichaam als geest is het ondergaan van een massage een aanrader. Wij zorgen ervoor dat u ontspannen weer naar huis gaat.