Chemische peeling Dermacure

Deze behandeling dringt diep in de huid en werkt cel stimuleren, verbetert de structuur van de huid in de diepere huidlagen en daardoor de celdeling van de huid activeert. Resultaat is een strakke, egale, huid.

Een geweldige behandeling om huidveroudering, huidverslapping, littekens en pigment te verminderen. Er zijn 4 soorten peelings

Tijdens de intake wordt besproken welke peeling het beste bij jouw wensen past.

Chemische peeling Dermacure €87,00

(incl serum voor thuisgebruik twv €30,00) Het beste resultaat bereikt u met een kuur van 3-4 behandelingen. Maar ook na 1 behandeling ziet u al zichtbaar resultaat!

Chemische Peeling Level-Up €99,00

(incl serum voor thuisgebruik twv €30,00) Tijdens deze behandeling wordt de huid 2 keer behandeld met de peeling, Zo is de behandeling nog intenser en daardoor nog meer resultaat.

Microneedling

Microneedling, ook bekend als collageen-vernieuwing, is één van de beste huidverjongingsbehandelingen. Deze wordt uitgevoerd met de DermaPlusPen, een apparaat met gesteriliseerde en fijne naalden. Het apparaat creëert micro-openingen in de bovenste huidlagen. Hierdoor wordt de productie van collageen en elastine geactiveerd en actieve ingrediënten zoals je serums en creme’s worden beter opgenomen in de huid. Dit resulteert in een gezonde, stevige en vooral een jonger uitziende huid.

Microneedling €96,00

Het beste resultaat bereikt u met een kuur van 3-4 behandelingen. Maar ook na 1 behandeling ziet u al zichtbaar resultaat!

Microneedling Level-Up €135,00

(incl serum voor thuisgebruik twv €30,00) Een Microneedling behandeling en daarna gelijk een chemische peeling er overheen. Een intensieve behandeling met een wauw effect.

My Code bindweefsel massage

My Code bindweefsel massage is een behandeling om specifiek de tekenen van huidveroudering op het gezicht, de hals en het decollete te voorkomen en te corrigeren.
Bindweefselmassage is een massagetechniek die de diepere huidlagen sterk activeert en stimuleert. Bindweefsel heeft erg veel functies die bijdragen aan schoonheid en gezondheid. Ook wordt hyaluronzuur aangemaakt in de bindweefsellagen. Deze lichaamseigen stof houdt vocht vast en creeert daardoor volume.

Door deze bindweesellagen te activeren. Worden ze aangezet tot het produceren van collageen , hyaluronzuur en elastine vezels waardoor de stevigheid, elasticiteit en het volume in de huid verbeterd.

Bindweefsel is het ‘cement’ dat jouw huid stevig houdt. Als je wat ouder wordt en merkt dat je huid verslapt, kan bindweefselmassage je huid weer steviger maken. Het maakt rimpels en fijne lijntjes minder zichtbaar en laat je huid weer stralen.

My Code bindweefsel massage €80,00

Het beste resultaat bereikt u met een kuur van 3-4 behandelingen. Maar ook na 1 behandeling ziet u al zichtbaar resultaat!

Collageendraden

Een facelift zonder een ingrijpende operatie, pijnloos en op een natuurlijke manier de rimpels laten opvullen. Een geweldige cosmetische behandeling voor aanmaak van collageen, verstevigen en verstrakken van de huid. Zorgt voor meer volume in het gezicht.

Collageendraden per zone €145,00

Tijdens deze behandeling plaatsen we ongeveer 6 collageendraden op de door u gekozen zone. Denk hierbij aan rondom de ogen, mond, voorhoofd of hals gebied.

Collageendraden (full face) €175,00

Tijdens deze behandeling plaatsje we ongeveer 12 draden in het gezicht voor een totale verbetering.

Anti-age Mesolab

Een zeer krachtige anti-age behandeling met indrukwekkende, langdurige resultaten.

Met deze super mooie anti-age behandeling werken we zowel van binnenuit doormiddel van het Mesolab met een serum ampul als van buitenaf met de bindweefselmassage en het geweldige masker. Dit 3D-technologie masker is in staat om 200 keer het eigen gewicht aan actieve werkstoffen vast te houden. Verzacht, hydrateert en verjongt de huid.

Anti-age Mesolab €90,00

Retinol behandeling

Een zeer krachtige anti-age behandeling waar we werken op het vernieuwen van de huid.

Retinol is 1 van de meest krachtige ingrediënten in de huidverzorging voor het stimuleren van huidvernieuwing. Het heeft de kracht om ververnieuwing te versnellen. Waardoor rimpels, fijne lijntjes, pigment vlekken of littekens verzachten. Het resultaat is een stevigere, gladdere en meer egale huid.

Retinol behandeling €90,00