Van kinds af aan ben ik altijd al bezig geweest met maskertjes en was het al snel duidelijk dat ik schoonheidsspecialiste wilde worden. In 2002 ben ik begonnen met de opleiding tot schoonheidsspecialiste bij instituut Dangremont in Den Haag. In 2005 ben ik als gediplomeerd schoonheidsspecialiste mijn eigen salon Beautysalon Festetica gestart.

De jaren daarna ben ik mij gaan richten op de huidverbetering, anti age en ontspanning waarvoor ik verschillende opleidingen/cursussen gevolgd heb bij Esthetica in Breda.

Met Festetica richt ik me op huidverbetering en ontspanning. De behandelingen zijn gericht op resultaatverbetering van de huid en ontspanning waar de luxe inrichting van de salon bij aansluit.

Het uitgangspunt in mijn werk is dat ik de klant de behandeling geef zoals ik zelf behandeld zou willen worden. Dit met volle aandacht, een warm gevoel en waar nodig een luisterend oor.

De Salon

Beautysalon Festetica is een professionele salon aan huis gevestigd. In de salon kunt u terecht voor huidverbetering, anti age en ontspanning. Voor de huidverbetering wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technieken zoals oa. Micro-needling en chemische peelings. De salon heeft een professionele en sfeervolle inrichting.

U kunt bij Beautysalon Festetica terecht voor een breed scala aan behandelingen zoals o.a gezichtsbehandelingen, lichaamsbehandelingen, duo-behandelingen, huidverbeterings programma’s, losse behandelingen, moeder en dochter behandelingen, massages.

Om u de juiste behandeling te geven staat de persoonlijke aandacht dan ook op 1. Samen met u bespreken wij wat de wensen zijn en stemmen hier het behandelplan op af.

Visie:

De visie van Beautysalon Festetica is iedere klant professioneel de optimale behandeling te geven waarbij het beste resultaat wordt bereikt qua huidverbetering of ontspanning.

Indruk van de salon