Wat is Mesolab?

Mesolab is een apparaat met een combinatietherapie van elektroporatie en lichttherapie!

Hoe werk Mesolab?

Met het Mesolab worden doormiddel van elektrische trillingen werkstoffen in de diepere huidlagen gebracht.
Door de pulsen ontstaan er tijdelijke openingen tussen de cellen waardoor de werkstoffen dieper in de huid komen. Op deze manier wordt er van binnenuit gewerkt aan een beter en langdurig resultaat.

Lichttherapie is een effectieve manier om activatie in onze huid te creëren zoals de aanmaak van collageen en het stimuleren van de doorbloeding waardoor de werkstoffen beter worden opgenomen.


Collageendraden

Een facelift zonder een ingrijpende operatie, pijnloos en op een natuurlijke manier de rimpels laten opvullen. Een geweldige cosmetische behandeling voor aanmaak van collageen, verstevigen en verstrakken van de huid. Zorgt voor meer volume in het gezicht.

Collageendraden per zone €145,00

Tijdens deze behandeling plaatsen we ongeveer 6 collageendraden op de door u gekozen zone. Denk hierbij aan rondom de ogen, mond, voorhoofd of hals gebied.

Collageendraden (full face) €175,00

Tijdens deze behandeling plaatsje we ongeveer 12 draden in het gezicht voor een totale verbetering.

Anti-age Mesolab

Een zeer krachtige anti-age behandeling met indrukwekkende, langdurige resultaten.

Met deze super mooie anti-age behandeling werken we zowel van binnenuit doormiddel van het Mesolab met een serum ampul als van buitenaf met de bindweefselmassage en het geweldige masker. Dit 3D-technologie masker is in staat om 200 keer het eigen gewicht aan actieve werkstoffen vast te houden. Verzacht, hydrateert en verjongt de huid.

Anti-age Mesolab €90,00

Bindweefselmassage

Bindweefsel massage en cupping verbetert de huidconditie.

Het verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling. Het zorgt voor een strakkere en gladde huid, verminderd cellulitis, striae, en helpt bij het afvallen. De perfecte behandeling om je benen, billen, buik of armen weer in goede conditie en strak te krijgen.

Bindweefselmassage
Luxe met Mesolab €86,00

Behandeling bestaat uit: Scrub, Los maken van het bindweefsel, Serum op maat gemaakt, Cupping massage, lipo-serum cocktail ingesluisd met het Mesolab, Lichaamspakking, Serum en verzorging. (Het beste resultaat bereikt u met een kuur van 6 + 1 gratis behandeling. Maar ook na 1 behandeling voelt de huid al beter aan)

Acne/onzuivere huid Meso behandeling

Met deze behandeling gaan we met het Mesolab de werkstoffen nog dieper in de huid brengen. Hierdoor pakken we de ontstekingen en bacteriën nog beter aan.

Acne/onzuivere huid
Meso behandeling 60 min. €60,00